Over ons

Over ons

Een track record sinds 1988

PK Electronics is eind jaren ’80 gestart als dé expert in UPS noodstroomvoorziening voor bedrijven met kritische en hoogtechnologische infrastructuur. Beveiliging en monitoring van IT apparatuur stond toen nog in z’n kinderschoenen, maar door de pijlsnelle digitale (r)evolutie is de vraag naar gespecialiseerde producten alleen maar toegenomen. PK Electronics gaat wereldwijd op zoek naar innovatieve plug’n play producten die bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren of beveiligen.  

Internet of Things: the gamechanger

Desktops, laptops, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken in uw privé- en werkomgeving en worden steeds meer verweven met elkaar. Een PLC-machine besturen van bij u thuis, een productieproces remote monitoren vanop uw laptop, uw alarminstallatie vanop afstand activeren, uw smartphone gebruiken als afstandsbediening… Internet of Things is geen hype, maar een feit! 

Wat met beveiliging en privacy?

De implementatie van IoT hoeft niet te betekenen dat u nieuwe software moet aanschaffen. PK Electronics gaat op zoek naar innovatieve producten en digitale bouwstenen in de markt om de principes van Internet of Things toe te passen. Onze klanten zijn bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren die willen inzetten op IT security, remote monitoring, automatisatie en intelligente besturingssystemen. Heeft u een vraag?

PK Electronics denkt met u mee!


Bekijk hier onze producten >> 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x